Bli volontär

VÄLKOMMEN TILL OSS.

När du gör en ideell insats i vår butik stödjer du utsatta människor på ett konkret sätt. Vi behöver hjälp med allt från sortering och kassatjänstgöring till porslinexponering och möbelhämtning. Oavsett om du är en skofantast, bokmal, tekniknörd eller en helt vanlig trendsättare så har vi en plats för dig som vill arbeta hos oss som volontär.


VILL DU VARA MED OCH GÖRA SKILLNAD?

PMU Second hand i Uddevalla finns till för att förbättra livet för människor. I butiken säljs kläder, möbler, porslin, böcker, teknikprylar och mycket annat som skänkts av privatpersoner och företag. Syftet med verksamheten är att använda butikens överskott till sociala hjälpinsatser internationellt och lokalt. Förutom detta är butiken en mötesplats för människor som längtar efter arbetsgemenskap och som vill använda sin tid och energi till att bidra till en verksamhet som hjälper människor i nöd.

VI BEHÖVER DIG.
Vår verksamhet bygger på att alla känner och tar ett gemensamt ansvar för våra medmänniskor. Så om fingrarna brinner av kreativitet, dygnet har för många timmar eller om du helt enkelt vill dela med dig av din tid och ditt engagemang – ring oss!

EN ERFARENHET RIKARE.
Det finns en rad fördelar med att arbeta hos oss. Förutom en god och meriterande arbetslivserfarenhet, får du en chans att tydligt visa ditt ansvar för miljön. Dessutom får du möjlighet att använda din energi, kunskap och skaparglädje på ett nytt och inspirerande sätt. I arbetsgemenskapen möter du nya människor samtidigt som du ges ett enastående tillfälle att hjälpa dina medmänniskor.

HÖR AV DIG.
Vill du vara med? Ring oss så bokar vi in en träff där vi sitter ner över en kopp kaffe och pratar om hur du kan bidra till vår verksamhet!

PMU Second Hand Uddevalla
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

0522-166 00


Din insats gör vår värld till en lite bättre plats att vara på!