Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.

Här kan du lämna förslag till inlägg till bloggen,,,

RSS länk till RSS-läsare:
www.uddevalla.pingst.se/bloggen?format=feed&type=rss

Dreamteam – det är vi!

Du behövs och dina idéer och erfarenheter är viktiga!

Under hösten startade vi upp våra dreamteam. Det är gruppen där du finner en tillhörighet och en arbetsgemenskap samtidigt som du gör Gudstjänst.

Ett dreamteam ansvarar under en helg för skötsel av Pingstkyrkan och betjänar vid söndagens gudstjänst med att välkomna besökare, inkludera nya besökare, vara mötesvärdar och ordna med kyrkkaffe i caféet etc. Så hur har det gått?

 

Alla åtta team har hunnit göra sin första helg och några även en andra. Vi är många som upplevt förändringen som mycket positiv. Det har verkligen blivit en arbetsglädje i denna gemenskap! Men eftersom det är omöjligt att förutse allt och det tar lite tid att arbeta fram bra rutiner finns säkerligen en stor förbättringspotential.

Så nu behöver vi din hjälp! Vad har varit bra och hur kan vi förbättra? Finns det något som skulle underlätta ditt dreamteams arbete? Finns det önskemål angående material? Känner du dej trygg i din uppgift eller behövs mer stöttning på något vis? Är det någon funktion som saknas eller någon uppgift eller något behov som ingen ansvarar för? Stort som smått, låt oss veta så vi kan förbättra!

 

Prata med din dreamteamledare eller maila dina reflektioner till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hit kan du även maila om du vill bli en del av ett dreamteam.

 

Framför allt: ett stort TACK för din insats hitintills och en önskan om fortsatta gudsmöten, glädje och gemenskap i ditt dreamteam!