Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.

Här kan du lämna förslag till inlägg till bloggen,,,

RSS länk till RSS-läsare:
www.uddevalla.pingst.se/bloggen?format=feed&type=rss

Dags att boka campingplats till Nyhemsveckan 2018

Tro det eller ej, det kommer en sommar igen! Ett fantastiskt sätt att inleda den sommaren är att åka på Nyhemsveckan. Nyhemsveckan är Pingströrelsens stora sommarkonferens i Nyhem, Mullsjö. I år hålls den 15 – 24 juni. Campingbokningen öppnar den 27/1 klockan 14.00 och vill man ha sin favoritplats gäller det att vara snabb:)

Temat för året är: ”För den här världens skull”.

 Årets tema beskrivs så här:

”Varje dag möts vi av en ofantlig nöd och oro i hela vår värld. Hoten mellan människor, mellan folkgrupper och länder ökar och tonen blir allt hårdare. Ondskan breder ut sig på ett sätt som vi tidigare inte sett. Men vårt uppdrag är inte att `förbanna mörkret´ utan att tända ljus! Det är inte ute med Guds rike och församlingen. Kraften från uppståndelsen är densamma. Orden från Hebreerbrevet är fortfarande sanna att: Jesus Kristus är densamme igår, idag och i evighet.”

Vil du veta mer om nyhemsveckan? Vill du boka campingplats? Vill du hyra eller hyra ut en husvagn? Vill du engagera dej som volontär? Läs mer på Nyhemsveckans hemsida nyhemsveckan.se 

Pingstkyrkan Uddevallla kommer även i år rapportera från Nyhemsveckan. Vill du visa oss ditt Nyhemsveckan? Vi behöver hjälp med skrivna blogginlägg, filmade intervjuer, glimtar, reportage och bilder. Materialet används här på portalen och på våra sociala medier. Intresserad? Låt oss veta! Maila till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.