Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.

Här kan du lämna förslag till inlägg till bloggen,,,

RSS länk till RSS-läsare:
www.uddevalla.pingst.se/bloggen?format=feed&type=rss

Gör ditt sommarlov komplett

Snön gör kortvariga men återkommande besök och västkustvinden isar från alla håll. Då är det perfekt att börja planera för sommarlovet! Så här kommer en hälsning från Pingst Ung:

”Vi ses väl på Nyhemsveckan i sommar? Pingströrelsens årliga sommarkonferens går av stapeln den 15 – 24 juni i sommar och vi kommer att vara där! Kommer du? Vi finns med på både Nyhem ung och Barnens nyhem. På Nyhem finns något för alla åldrar så ta med hela familjen!”

Se trailer här...


Nyhemsveckan är Pingströrelsens stora sommarkonferens i Nyhem, Mullsjö. I år hålls den 15 – 24 juni. 

Temat för året är: ”För den här världens skull”.

 Årets tema beskrivs så här:

”Varje dag möts vi av en ofantlig nöd och oro i hela vår värld. Hoten mellan människor, mellan folkgrupper och länder ökar och tonen blir allt hårdare. Ondskan breder ut sig på ett sätt som vi tidigare inte sett. Men vårt uppdrag är inte att `förbanna mörkret´ utan att tända ljus! Det är inte ute med Guds rike och församlingen. Kraften från uppståndelsen är densamma. Orden från Hebreerbrevet är fortfarande sanna att: Jesus Kristus är densamme igår, idag och i evighet.”

Vil du veta mer om nyhemsveckan? Vill du boka campingplats? Vill du hyra eller hyra ut en husvagn? Vill du engagera dej som volontär? Läs mer på Nyhemsveckans hemsida nyhemsveckan.se

Pingstkyrkan Uddevallla kommer även i år rapportera från Nyhemsveckan. Vill du visa oss ditt Nyhemsveckan? Vi behöver hjälp med skrivna blogginlägg, filmade intervjuer, glimtar, reportage och bilder. Materialet används här på portalen och på våra sociala medier. Intresserad? Låt oss veta! Maila till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.