Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.

Här kan du lämna förslag till inlägg till bloggen,,,

RSS länk till RSS-läsare:
www.uddevalla.pingst.se/bloggen?format=feed&type=rss

Bön och fasta

Snart är fastan i full gång och för oss i Pingstkyrkan Uddevalla innebär det en bön- och fasteperiod mellan 14 februari - 4 mars.

Vi vill uppmuntra och utmana församlingen, tillsammans med oss i församlingsledningen, att på ett särskilt sätt avsätta mycket tid för bön och fasta när det gäller RELATIONER. Det gör skillnad! Vi har Jesu ord på att vi inte kommer undan Guds belöning när vi ber, ger och fastar med rätt motiv (Matt 6). Det är med stor tacksamhet och glädje vi får ta del av Guds stora nåd och trofasthet.

I grunden handlar det om att vi kommer närmare Fadern, blir fyllda av Guds liv, kraft och frid och kan lyssna in hans direktiv. När vi gör det tillsammans, som Israel gjorde I G.T och församlingen i N.T, så skrivs historia!Vi vill tillsammans
med församlingen söka Gud och fästa vår uppmärksamhet på Guds närvaro och tilltal och följa Guds närvaro och ledning. Vi tror på en Gud som hör oss och som vill tala med oss. Vi tror Herren gör något nytt, därför behöver vi lyssna på nytt!

Markusevangeliet 12:30-31 ”Och du ska älska Herren din Gud av hela ditt hjärta, av hela din själ, av hela ditt förstånd och av hela din kraft. Sedan kommer detta; Du ska älska din nästa som dig själv. Inget annat bud är större än dessa”.

Vill du få hjälp i bön eller dela något du upplever i samband med böne- och fasteperioden kan du mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vill du veta mer om förenad bön och fasta? Läs här.

Vi kommer inte göra några extra bönesamlingar under perioden men vill starkt uppmana så många som möjligt till att delta i de ordinarie bönesamlingarna:

  • Söndagar kl. 10.00 inför Gudstjänsten.
  • Tisdagar kl. 10.00.
  • Onsdagar kl. 18.00 ”Tillsammans – med varandra inför Gud i bön och tillbedjan”.

 

Herren välsigne dig under din bön och fasta!

/Församlingsledningen