Tonår

VÄLKOMMEN ATT HÄNGA MED OSS! 


Vi vill att du ska känna att du kan komma som du är och bara ta det lugnt och ha det riktigt bra med oss. Du och dina kompisar är alltid välkomna till kyrkan oavsett hur ni mår. Vi ledare finns på plats för dig som vill ha någon att prata med. Vi pratar gärna om livet, Gud eller andra saker du funderar på. 

Vi träffas i 
Pingstkyrkan i Uddevalla varje fredag om inget annat anges. Information om kommande fredag, anmälningar eller eventuella ändringar i planeringen kommer via sms varje tisdag. För att vara med i sms-gruppen, anmäl dig här till höger på sidan.


UNGDOMSMÖTE, FRIYAY & @HOME

Vi har tre olika typer av inriktningar på fredagarna. Vi tror att kombinationen av dessa är riktigt bra, så se till att vara med på alla olika typerna! 

  • Ungdomsmöte - gudstjänst på ungdomars vis. Vi sjunger lovsång, lyssnar på någon som berättar om Jesus och ber för varandra. Efter mötet har vårt café öppet där du kan köpa pan-pizza, dricka och godis.
  • FRIYAY - En kväll fullspäckad med lekar och roliga tävlingar! Under kvällen har vi även en kortare andakt och vårt café är öppet.
  • @HOME - Vårt alldeles egna ungdomscafé! Du kan läsa mer om det här.

KONTAKT

Du är välkommen att höra av dig till någon av ungdomsledarna om du undrar över något. Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så svarar någon av oss nedan så fort vi kan.


Nathalie Abrahamsson
Ellen Leijon
Benjamin Söderlund

SMS-listan

Anmäl dig här till SMS-listan så du inte missar något roligt!

 
  • @HOME

    Välkommen till tonårscafé @HOMEÄr du sugen på fika/godis?Har du en tråkig fredagskväll?Vill du lära känna nya människor?Vill du dansa, hänga

  • Tonår

    VÄLKOMMEN ATT HÄNGA MED OSS! Vi vill att du ska känna att du kan komma som du är och bara

  • 1