Senaste inläggen från Instagram @uddevallapingst_ung
Använd pil till höger för att se fler Instagraminlägg.

YOUTH

Hur påverkas våra samlingar av Corona? 

Vi i Youth ser ljust på framtiden och är taggade på vad den kommer att innebära. Våren må vara oviss och vi kommer att behöva omstrukturera en hel del, men vi är övertygade om att Gud finns med i varje förändring och inte begränsas av rådande omständigheter - tvärt om! Vi tror att detta kan öppna upp nya sätt för oss att möta Gud och för honom att göra sitt verk i gruppen. Vi kommer fortsatt att arbeta utifrån vår vision och kommer, efter bästa förmåga, se till att de behov som finns i gruppen bemöts trots förändring. 

Längre ner på sidan ser du information om det nya upplägget och hittar kontaktuppgifter om det är något du undrar över. 

Hemgrupper 

Vi kommer att träffas i mindre hemgrupper under en tid framöver för att minska risken för smittspridning. Hemgrupperna träffas vid två tillfällen innan man blir indelad i en ny grupp. Du kommer att bli tilldelad en hemgrupp på ca 7 pers och din gruppledare kommer sedan att skicka ut information till dig via sms om vilken grupp du är med i, vad ni ska göra, vart du ska och annat som kan vara bra att veta.  

OBS! För att du ska bli indelad i en hemgrupp behöver du meddela att du vill vara med. Det gör du enklast genom att fylla i ditt namn och telefonnummer i formuläret nedan. 

 

Du behöver självklart inte komma varje tillfälle bara för att du är tilldelad en grupp, men vi tror att detta är väldigt bra tillfällen att få lära känna varandra bättre! 

Efter varje Big Friday kommer du att få en ny hemgrupp. 

 

De nya samlingsuppläggen 

  • Real Life – Home 

Vi träffas i våra hemgrupper och startar upp kvällen med en gemensam livestream med lovsång och en kortare predikan från kyrkan tillsammans med de andra grupperna. Därefter får man chans att samtala om budskapet, be och umgås i hemgrupperna. Ett perfekt tillfälle att lära känna varandra bättre! 

  • FriYAY – Home 

Vi träffas i hemgrupperna. Något typ av käk erbjuds och aktiviteten varierar beroende på vilken hemgrupp du är med i. Kanske tävlar vi mot de andra hemgrupperna någon gång. Tanken är i alla fall att vi ska ha riktigt kul ihop i hemgrupperna. Som vanligt kommer det vara en liten andakt någon gång under kvällen. 

  • Big Friday 

Vi träffas hela ungdomsgruppen utomhus. Vi kanske grillar, spelar volleyboll, kör tävlingar och lekar etc. Aktiviteten är lite beroende av vädret.  

 

Känns det jobbigt? 

Vi vet att detta kan kännas jobbigt och ovant och det är inte konstigt om du känner dig extra orolig i dessa tider. Om du har frågor eller om något känns oklart vill vi gärna att du hör av dig till oss. Hör av dig till någon i tonårsrådet eller skriv till oss på instagram @uddevallapingst_ung eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Om du känner att du skulle vilja prata med någon så finns vår ungdomsdiakon Maria som gärna sätter sig ner och pratar med dig. Via telefon eller IRL. Skicka ett meddelande till henne på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

 

Vi tror att detta kan bli hur bra som helst! Kom ihåg att Gud har koll! Han skakar aldrig. 

Kram! 

 

//Ungdomsrådet 

 

YOUTH hemgrupp anmälan

Här anmäler du dig till YOUTH-hemgrupp

 

SMS-listan

Anmäl dig här till SMS-listan så du inte missar något roligt!