Senaste inläggen från Instagram @uddevallapingst_ung
Använd pil till höger för att se fler Instagraminlägg.

YOUTH

Välkommen till Youth! 

Youth är till för dig i åldern 13-20 år. En vanlig fredagkväll brukar vi vara mellan 30 och 50 personer som träffas och hittar på roliga grejer, umgås och fördjupar vår relation med Gud. Självklart är du som inte är troende också välkommen!

Längre ner på sidan ser du information om det nya upplägget och hittar kontaktuppgifter om det är något du undrar över. 

 

 

Samlingsuppläggen 

 • Real Life 

Fokus på att fördjupa vår relation med Gud tillsammans som grupp och som individer. Vi träffas oftast i kyrkan och inleder kvällen med ett ungdomsmöte med lovsång och en kortare predikan. Mötet håller på ca 1h och därefter brukar vi umgås, spela pingis, fifa, sällskapsspel, leka etc. Normalt sett brukar vi alltid ha ett café där man kan köpa billig mt och snacks, men med tanke på Covid-19 har vi valt att pausa cafét.

 • FriYAY

  Fokus på att lära känna varandra. Vi kanske grillar, spelar volleyboll, kör tävlingar och lekar etc.   

   
  Minigrupper 
 • Vi träffas i våra minigrupper i någons hem. Du kommer att bli informerad i förväg av den personen som leder din minigrupp via sms om vart du ska och ungefär vad ni kommer att göra. Ett perfekt tillfälle att lära känna varandra bättre! För att vara med i en minigrupp behöver du anmäla dig via länken nedan. Därefter sätter vi ihop grupper om ca 10 personer. Minigrupperna träffas vid två tillfällen i samma konstellation och sedan skapas nya grupper. 

 • @HOME

  Vår uppskattade utåt-satsning. Fokus på att nå våra kompisar utanför kyrkan. Det är ett lite större ungdomsevent som vi anordnar en eller två gånger per termin och som kan se lite olika ut från gång till gång. ANMÄLAN TILL MINIGRUPPER HT20

 

 

Kontakt

Vi vet att detta kan kännas jobbigt och ovant och det är inte konstigt om du känner dig extra orolig i dessa tider. Om du har frågor eller om något känns oklart vill vi gärna att du hör av dig till oss. Hör av dig till någon i tonårsledarteamet (ex Niklas) eller skriv till oss på instagram @uddevallapingst_ung.

Om du känner att du skulle vilja prata med någon så finns vår ungdomsdiakon Maria som gärna sätter sig ner och pratar med dig. Via telefon eller IRL. Skicka ett meddelande till henne på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

 

 

 

SMS-listan

Anmäl dig här till SMS-listan så du inte missar något roligt!