Creative – att finnas där människor finns

Vår önskan är att vara en kyrka som finns där människor finns! Tidigare naturliga samlingsplatser, som utgjordes av gator och torg, har nu flyttat in på nätet. Därför vill vi finnas där! De flesta har tillgång till en smart enhet, exv mobil, och många tillbringar tid där dagligen. Därför vill vi finnas där!

Du kanske redan under de senaste åren har besökt hemsidan www.uddevalla.pingst.se, sett Pingstkyrkan Uddevalla på Youtube eller lyssnat på predikningar och du kanske följer oss på Facebook eller Instagram. Creative är det samarbetsforum som får allt detta att hända: Bild, dekor, text, ljud, musik, ljus, layout, regissörer, producenter, kreatörer, fikafixare, programmerare, strateger, tekniker osv osv osv

Plötsligt står vi nu inför fler spännande möjligheter och utmaningar!

Omställningen på grund av Covid-19 innebär att vi ännu mer behöver komma dit människor finns då vi är begränsade i att fysiskt besöka såväl kyrkan som varandra.

Vi behöver dej NU!

För att vi på bästa sätt ska kunna förvalta de möjligheter som nu getts oss som kyrka, i och med omställningen, så behövs DU. Och du behövs nu!
Vi behöver bli fler i alla funktioner och vi behöver komplettera med fler funktioner. Det finns uppgifter för alla! Inte minst relaterat till veckans live-sändningar.

 

Vill du vara en del av äventyret i att vara en kyrka som finns där människor finns?
Vill du växa och utvecklas i dina gåvor i gemenskapen med ett team?

Prata med någon av oss eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Läs mer: Creative