Öppettider

VÄLKOMMEN TILL EN 

1600 m2 butik är fulladdad med varor!


Ändrade öppettider 

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och i ett försöka att minska antalet i butiken samtidigt, så kommer vi under en period att tillfälligt utöka våra öppettider, samt begränsa antalet kunder som får vistas i butiken samtidigt. Detta kan leda till att just du får vänta en stund på utsida tills dess att någon lämnat för att hålla antalet besökare nere, men vi hoppas att du som kund har överseende med det och tackar för att du är med och bygger en ny tid tillsammans med oss, med nya förutsättningar.

Vår förhoppning med dessa åtgärder är att detta kommer leda till att vi får mindre stora ansamlingar av människor vid ett och samma tillfälle. Vi behöver bry oss om varandra i dessa tider, och eftersom vi bryr oss om dig som kund, så tror vi att detta kommer leda till att vi blir färre personer i butiken samtidigt och därmed kan vi tillsammans vara med och minska smittspridningen i butiken och i vår omvärld.


De nya öppettiderna är:

Tisdag 11- 18

Torsdag 11 -18

Lördag 9.30 - 15 


Vi har öppet för inlämning av saker:

Måndag & onsdag 8.00 - 16.30

Tisdag & torsdag 8.00 - 17.30

Fredag 8.00 - 16.00Välkomna!Bastiongatan 6, Uddevalla


Second hand butiken och Corona

Här är de åtgärder som vi satt in för att ta vårt ansvar och  minska spridningen av coronaviruset:

Sen saker som sker året runt men som ändå är värt att nämna:

Vi rekommenderar att du också håller dig informerad, uppdaterad och följer allt kring vad Folkhälsomyndigheten kommer ut med och uppmanar till. Deras hemsida https://www.folkhalsomyndigheten.se har all ny information du behöver känna till.Välkommen till en ny tid och till vår second hand butik!