Event

Gemenskapshelg 14-15 aug

Välkommen på Gemenskapshelg!

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD 

Vi står i en helt ny tid och därför kommer vi att få uppleva en gemenskapshelg den 14-15 aug, som vi aldrig har upplevt förut! Eftersom folkhälsomyndigheten vill att vi träffas i mindre grupper, så kommer vi mötas på Sundsviksgården i Uddevalla, till ett maxantal på 50 personer.

Vi kommer att få uppleva en enklare gudstjänst, och enkel gemenskap, och där vi själva tar med picknick-korg med mat till oss själva, och ev någon mer som kanske har glömt ta med sig och har helt enkelt en trevlig stund tillsammans med 49 andra personer! Enkelt och trevligt, det är tanken med det hela!

Vi kommer att vara utomhus vid Sundsviksgården; för att undvika smitta, och därför behöver ni ta med er kläder; efter väder😉

Temat för helgen är ”Tillsammans – att finnas till för någon annan”

Men eftersom vi inte kan vara mer än 50 personer åt gången; så får vi boka upp oss på tider som passar; men observera att det endast finns plats för 50 personer åt gången; och när det är fullt; ja, då är det fullt.

Vi kommer ha först till kvarn och varje grupp kommer att mötas under 4 timmar, som kommer vara fullspäckade med Coronasäker gemenskap.

Vet du om att du tillhör en riskgrupp eller på annat sätt är känslig för smitta, så ÄR DU VÄLKOMMEN ATT VARA MED!

Men vi är tydliga med att du måste hålla avstånd, samt att det kan vara bra att veta att vi kommer att befinna oss utomhus hela tiden... Vi har helt nolltolerans på sjukdomssymptom, så känner du dig minsta sjuk; så ber vi dig stanna hemma.

Upplägget på varje 4 timmars stund:

  • Välkommen, med enkel kaffe & inplastad kaka
  • Enklare gudstjänst med trevlig avslutning
  • Tipspromenad
  • Medhavd picknick-stund (grillar finns tända – för de som önskar)
  • Avslutande gemenskap i olika aktiviteter

Kostnaden för dagen är 50 kr, vilket är betalning för hyra av gården. Detta betalas via swish i samband med bekräftelse på din anmälan, och i denna bekräftelse får ni veta vilken tid ni får möjlighet att komma till på Sundsvik.

Att ta med:

Kläder efter väder

En picknic korg med mat -till er själva och någon mer

För ytterligare frågor kontakta Ragna Jennerhav på tel 0522 50 63 33, eller via ragna.jennerhav @uddevalla.pingst.se

 

Välkommen att vara med på vår gemenskapshelg!