Platsbanken

Barnledare

Gillar du att arbeta i team? 

Motiveras du av att leda andra ledare? 

Tycker du om barn? 

Då kanske du är vår nya barnledare? 

Pingstkyrkan i Uddevalla söker en barnledare på 30% med start jan 2019

Pingstkyrkan i Uddevalla är en församling på ca 500 medlemmar, beläget mitt i centrala  Uddevalla. Församlingen har ett stort hjärta för Bohuslän och har ett barnarbete med ca 50-70 barn. Vi söker nu en Barnpastor. 

Arbetsuppgifter: 

Som barnledare önskar vi att du tillsammans med vårt barnråd driver barnarbetet framåt. Ditt fokus kommer att vara på ledarna i barnverksamheten. Du kommer arbeta med att involvera fler ledare samt att utbilda och inspirera de befintliga ledarna. Du kommer att fungera som mentor för ledarna och kommer att arbeta i team där du aktivt delegerar uppgifter. 

 

Vi söker dig som har: 

  • Tydliga ledaregenskaper 
  • Erfarenhet av att leda barnverksamhet 
  • Erfarenhet av att arbeta i team 
  • Kan inspirera & engagera andra 
  • Har ett brinnande hjärta för Jesus 
  • Gärna har en Teologisk utbildning 

 

Anställningsvillkor: 

Tjänsten är en 30% visstidsanställning med start i jan 2019 eller enligt överenskommelse. I tjänsten tillämpas förtroendearbetstid vilket innebär att arbetstiden disponeras av dig efter vad arbetsuppgifterna kräver. Lön enligt överenskommelse. 

 

Har du frågor kring tjänsten kontakta David Lindeskär på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Ragna Jennerhav på tel 0704 56 53 62 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

 

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-01 via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fyll i dina uppgifter och skriv i meddelande vad du vill göra.
Required *